Svk® Zelený Plus

Objednať projekt

Centrálne riešený priestor zostáva zachovaný. Pribudli obslužné miestnosti pri zachovaní pôvodného charakteru a hmoty domu. V prepojení garáže s domom suchou nohou vznikol priestor pre technické zázemie domu. Prepoj je zastrešený pultovou strechou o minimálnom sklone bez atiky a vizuálne oddeluje hmotu garáže a hmotu domu zazelenením. Veľkorysá komora je nadväzujúcim priestorom na kuchyňu. Jedáleň a kuchyňa sú otvorené do krovu a spolu s obývacou izbou tvoria jeden priestor, denný priestor o rozlohe 63.91 m2. Oproti pôvodnému projektu je vrchná časť domu dispozične otočená o 180 stupňov a celá slúži rodičom. Súčasťou projektu domu je aj riešenie bazénu plynulým pokračovaním zvýšenej terasy s technickým zázemím. 

 

Obytné miestnosti:
6
Obytná plocha:
128.55 m2
Úžitková plocha: 231.48 m2
Zastavaná plocha: 264.95 m2
Predpokladaná spotreba energie: 40 kWh/(m2.r)
 
Cena projektu:
dohodou
Cena pri realizácii svojpomocne:
125.000,-
Cena materiálu a práce: 245.000,-

Doplňujúce informácie:

  • 2-garáž vnútorných rozmerov 6 x 6 m
  • 2-podlažný
  • zahrňuje terasový podstavec

Go back